Hónap: 2020 szeptember

Megvan az iPhone 12 bemutatásának dátuma

Az Apple beállította a következő esemény dátumát. A vállalat legújabb eszközei – amelyek valószínűleg tartalmazzák a hatodik generációs Apple Watch-ot és egy új iPadet – szeptember 15-én 10 órakor PT- kor kerülnek bemutatásra. Mint az Apple Worldwide Developers Conference, az esemény kerül megrendezésre teljesen online közepette továbbra is aggodalmak a coronavirus világjárvány. Az Apple eseményét a weboldalán keresztül közvetítik.

Az Apple meghívása, kifüggesztett -ra -a website, tartalmazott egy változat -ra -a jel, megtett -ban kavargó kék vonalak amit kiderül -hoz lenni darab AR trükk. IPhone-on nézve az Apple meghívja a logót az esemény dátumába: 9.15. A riportereknek küldött meghívóban volt egy másik nyom is, az “Időlegyek” kifejezés. Ez az első 5G iPhone helyett az Apple Watchra, a tech óriás népszerű viselhető viselhetőségére összpontosít.

A bemutató dátuma

Alma jellemzően megtartja a termékbemutatóját szeptemberben -hoz felmutat -a legújabb iPhone. Az Apple Watch, az iPad és más eszközök általában hátsó ülést foglalnak el az Apple kulcsfontosságú okostelefonjára, és a vállalat időnként októberben újabb eseményt tart az iPadés Mac készülékek számára.

Ez úttal körül, mégis, Alma valószínű akarat figyelni -a hordható és tabletta részére -a Szeptember 15 esemény. Alma birtokol mondott -a legújabb iPhone, melyik akarat sport extra- böjt 5G connectivity, lesz késleltetett ” mellett néhány hét” idén miatt termelés kérdés kapcsolódó -hoz coronavírus világjárvány. Valószínű, hogy az új iPhone-ok októberben érkeznek, és az Apple egy új eseményt tart abban az időben, hogy a telefonokra összpontosítson

Míg az Apple bevételének nagy része még mindig az iPhone-ból származik, a vállalat diverzifikálja működését. Az Apple Watch volt az első jelentős új kategória Tim Cook vezérigazgató alatt, és azóta átvette az órapiacot. Helyett elhelyezés a Alma Néz mint egy luxus cikk, Alma birtokol tolódott összpontosít -hoz hangsúlyoz egészség és alkalmasság jellegét meghatározza épít -ba néz, elemek amit van különösen fontos -hoz használók mint a világ birkózik -val a COVID-19 világjárvány.

Apple Watch és egyéb termékek

Tavaly az Apple Watch hatalmas haszonkulccsal felülmúlta az egész svájci órai ipart a Strategy Analytics szerint. Az Apple 2019-ben becslések szerint 31 millió darabot szállított le, míg az összes svájci óramárka együttesen 21 millió szállítmányt szállított – közölte a kutatócég.

Ugyanakkor, Alma’ iPads és -fi volt -ban magas követelés mint fogyasztó dolgozik és látogat iskola otthon közben a világjárvány. Az ország 15 legnagyobb tankerülete közül 13 tart virtuális órákat idén ősszel, és a diákok nak szánt eszközök meredek szállítási késedelmekkel néznek szembe. Alma’ új iPad, valószínű egy középső iPad Levegő, tudna jön -val egy nagyobb bemutatás és Érint ID.

Nem lenne olyan drága, mint az Apple high-end Pro felállása, de sok a pricier eszközök érzete és Idén ősszel az Apple termék felállás várhatóan érintse meg a hullám a frissítés vásárlások, elemzők azt mondják, a rajongók eyeing az iPhone híresztelt új 5G képességek és az új boxier megjelenés, hasonló az iPad Pro. A flashier riválisok – mint például a Samsung Galaxy Z Flip 2 5G, összecsukható kijelzőjével, vagy a Microsoft Surface Duo, két képernyővel összeillesztve – új pörgetéseket kínálnak a szabványos fém-üveg okostelefon-szerkezeten.

{ Comments are closed }

Az új iPhone 12 dizájn kialakítása

Alma’ következő sor -ból iPhone van a alárendelt -ból sok spekuláció és pletyka, és hírek -ból egy váratlan cserél -hoz kézibeszélő tervez van a legutolsó dolog -hoz okoz egy kever. A legújabb jelentések szerint jelentős frissítés lesz az Apple következő okostelefonjaiszámára elérhető színtartományban, amely az előrejelzések szerint 2020 végén jelenik meg.

Apple lesz selejtezés -a Éjfél Zöld árnyék, és helyettesít ez -val egy új Navy Kék befejez keresztül a pricier iPhone 12 Profi sor. Nyújtott a helyőrző neve egy kicsit underwhelming, de az árnyék bang a trend most: Classic Blue pantone’s Color of the Year 2020.

Az új szín lehetőségek et majd Space Grey, Silver, Gold vagy Navy Blue (név meg kell erősíteni – reméljük, az Apple megy valami egy kicsit fantáziadúsabb a hivatalos kiadás). Ez elég nagy hír az Apple rajongók számára.

Ha már iPhone-felhasználó, tekintse meg útmutatónkat a legjobb ingyenes iPhone alkalmazásokhoz a tervezők számára. Alternatív megoldásként fedezze fel az Apple legnagyobb versenytársait a legjobb kamerás telefonok 2020útmutatójában.

A történet származik ipari bennfentes Max Weinbach és megtört a népszerű YouTube-csatorna EverythingApplePro által működtetett Filip Koroy. Nézze meg a teszi, hogy az új árnyalat tűnhet alatt.
A döntés különösen meglepő, mert ez volt a Midnight Green, hogy elfogyott az első, amikor az iPhone 11 indított, ami arra utal, ez volt a legnépszerűbb árnyalat. Azonban, ha Koroy renderek bizonyulnak pontos, úgy gondoljuk, ez a csere befejezni fog kinézni elég édes. Talán Navy Blue lesz a szín, hogy menjen a 2020-ban?

A 2020-as iPhone-ok lakásépítési tervét is egyre többen találják. Korábbi előrejelzések szerint az iPhone 12 fog elfogadni egy szögletes design, hogy harks vissza az iPhone 4, de a legújabb jelentések azt sugallják, az iPhone 11’s jelenlegi, curvier burkolat lesz ragasztás körül egy kicsit hosszabb – talán azért, mert a négyzetes design vaskosabb és kényelmetlen, hogy tartsa.

Van még több hír a várható méretezés az iPhone 12 tartományban, amely úgy néz ki, meg, hogy egy meglehetősen nagy shakeup. Nézze meg az alábbi videót a további részletekért.

{ Comments are closed }