Az Apple beállította a következő esemény dátumát. A vállalat legújabb eszközei – amelyek valószínűleg tartalmazzák a hatodik generációs Apple Watch-ot és egy új iPadet – szeptember 15-én 10 órakor PT- kor kerülnek bemutatásra. Mint az Apple Worldwide Developers Conference, az esemény kerül megrendezésre teljesen online közepette továbbra is aggodalmak a coronavirus világjárvány. Az Apple eseményét a weboldalán keresztül közvetítik.

Az Apple meghívása, kifüggesztett -ra -a website, tartalmazott egy változat -ra -a jel, megtett -ban kavargó kék vonalak amit kiderül -hoz lenni darab AR trükk. IPhone-on nézve az Apple meghívja a logót az esemény dátumába: 9.15. A riportereknek küldött meghívóban volt egy másik nyom is, az “Időlegyek” kifejezés. Ez az első 5G iPhone helyett az Apple Watchra, a tech óriás népszerű viselhető viselhetőségére összpontosít.

A bemutató dátuma

Alma jellemzően megtartja a termékbemutatóját szeptemberben -hoz felmutat -a legújabb iPhone. Az Apple Watch, az iPad és más eszközök általában hátsó ülést foglalnak el az Apple kulcsfontosságú okostelefonjára, és a vállalat időnként októberben újabb eseményt tart az iPadés Mac készülékek számára.

Ez úttal körül, mégis, Alma valószínű akarat figyelni -a hordható és tabletta részére -a Szeptember 15 esemény. Alma birtokol mondott -a legújabb iPhone, melyik akarat sport extra- böjt 5G connectivity, lesz késleltetett ” mellett néhány hét” idén miatt termelés kérdés kapcsolódó -hoz coronavírus … Tovább...