Hónap: 2022 május

A Motorola 200Mpx-es kamerát villantott

A Lenovo tulajdonában lévő Motorola a kínai közösségi platformon, a Weibo-n ugratta meg közelgő okostelefonjait, köztük egy Snapdragon 8+ Gen 1 összecsukható telefont és egy másik, 200 megapixeles kamerával felszerelt készüléket. Ez utóbbi már idén nyáron megjelenhet.

Amint azt a 9to5Google megjegyezte, a Motorola 200 megapixeles kamerás telefonjának kódneve Frontier. A zászlóshajónak szánt telefon az elmúlt hónapokban többször is kiszivárgott, felfedve specifikációkat és funkciókat. Most a Microsoft egy Weibo-poszton keresztül megerősítette a létezését. A teaser ugyan nem említi a telefon hivatalos nevét, de a júliusi megjelenési dátumot elárulja. A Pocket-lint folyamatosan tájékoztatni fog a pontos dátumról, amint azt bejelentik.

A Motorola vélhetően a Samsung ISOCELL HP1 szenzorát használja. A tavaly ősszel bejelentett eszköz nem csak 8K videofelvételek rögzítésére képes, de ennyi pixelével megnyitja az utat a továbbfejlesztett nagy dinamikatartomány (HDR) és a különböző pixel-binning lehetőségek előtt (16 az 1-ben 12,5 megapixeles eredményt ad alapértelmezettként).

A másik két kamera a hátlapon állítólag egy 50 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles teleobjektív. A fényképezés lesz a Frontier fő fókusza, úgy tűnik, minden bizonnyal. A korábbi pletykák egy 6,7 hüvelykes pOLED kijelzőre is utalnak, 144 Hz-es frissítési frekvenciával. Azt is állítják, hogy a telefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus chipsetet fog használni.

Ne feledjük, hogy a Samsung várhatóan szintén bemutatja saját … Tovább...

{ Comments are closed }

Miért érdemes Xiaomi tokot használni az új készülékeden?

Csak nézz körül, legalább 5 ember van körülötted, aki Xiaomi telefont használ. Ma a vezető okostelefon-márkáról és az ahhoz tökéletesen illeszkedő Xiaomi tokokról fogunk beszélni, amely világszerte képes volt bizalmat kelteni a felhasználók körében, hatalmas választékával és egyedi kialakításaival.

Miért fontos Xiaomi tokot használnod a telefonodon?

A legtöbb ember azért aggódik a telefon leejtése miatt, mert megrepedhet a kijelző. A csupasz telefon kemény felületre történő leejtése azonban a telefon egyéb belső alkatrészeit is károsíthatja. Az Apple és más telefongyártók nem csak a képernyőt javítják meg, ha más alkatrészek is eltörtek – az egész telefont meg kell javítaniuk.

Balesetek történnek, függetlenül attól, hogy mennyire vagy óvatos. Még az AppleCare+ vagy az Android készülékre vonatkozó garanciával együtt is több száz dolláros javítási költségekkel kell számolnia, ha leejti a telefonját, és eltörik, erre a problémára nyújt megoldást a legtöbb Xiaomi modellre megtalálható telefontok.

Kímélje meg magát a stressztől, és használjon Xiaomi telefontokot. Ha mindössze 5 ezer forintot költ egy minőségi tokra, megóvhatja magát a mobiltelefon-javítás tetemes költségeitől – vagy ami még rosszabb, attól, hogy teljesen új telefont kelljen vásárolnia!

Ráadásul a tok nem csak a telefon védelmére szolgálhat

A pénztárca tokok lehetővé teszik, hogy hitelkártyákat, személyi igazolványokat, bolti kártyákat és egyebeket könnyen elpakolhasson a telefonjával együtt, hogy soha ne hagyja el a … Tovább...

{ Comments are closed }