Az új iPhone 12 dizájn kialakítása

Alma’ következő sor -ból iPhone van a alárendelt -ból sok spekuláció és pletyka, és hírek -ból egy váratlan cserél -hoz kézibeszélő tervez van a legutolsó dolog -hoz okoz egy kever. A legújabb jelentések szerint jelentős frissítés lesz az Apple következő okostelefonjaiszámára elérhető színtartományban, amely az előrejelzések szerint 2020 végén jelenik meg.

Apple lesz selejtezés -a Éjfél Zöld árnyék, és helyettesít ez -val egy új Navy Kék befejez keresztül a pricier iPhone 12 Profi sor. Nyújtott a helyőrző neve egy kicsit underwhelming, de az árnyék bang a trend most: Classic Blue pantone’s Color of the Year 2020.

Az új szín lehetőségek et majd Space Grey, Silver, Gold vagy Navy Blue (név meg kell erősíteni – reméljük, az Apple megy valami egy kicsit fantáziadúsabb a hivatalos kiadás). Ez elég nagy hír az Apple rajongók számára.

Ha már iPhone-felhasználó, tekintse meg útmutatónkat a legjobb ingyenes iPhone alkalmazásokhoz a tervezők számára. Alternatív megoldásként fedezze fel az Apple legnagyobb versenytársait a legjobb kamerás telefonok 2020útmutatójában.

A történet származik ipari bennfentes Max Weinbach és megtört a népszerű YouTube-csatorna EverythingApplePro által működtetett Filip Koroy. Nézze meg a teszi, hogy az új árnyalat tűnhet alatt.
A döntés különösen meglepő, mert ez volt a Midnight Green, hogy elfogyott az első, amikor az iPhone 11 indított, ami arra utal, ez volt a legnépszerűbb árnyalat. Azonban, ha Koroy renderek bizonyulnak pontos, úgy gondoljuk, ez a csere befejezni fog kinézni elég édes. Talán Navy Blue lesz a szín, hogy menjen a 2020-ban?

A 2020-as iPhone-ok lakásépítési tervét is egyre többen találják. Korábbi előrejelzések szerint az iPhone 12 fog elfogadni egy szögletes design, hogy harks vissza az iPhone 4, de a legújabb jelentések azt sugallják, az iPhone 11’s jelenlegi, curvier burkolat lesz ragasztás körül egy kicsit hosszabb – talán azért, mert a négyzetes design vaskosabb és kényelmetlen, hogy tartsa.

Van még több hír a várható méretezés az iPhone 12 tartományban, amely úgy néz ki, meg, hogy egy meglehetősen nagy shakeup. Nézze meg az alábbi videót a további részletekért.