Hamarosan érkezik a Xiaomi 12 Lite, a következőket tudjuk róla

Már láttuk a Xiaomi 12 és 12 Pro indítását világszerte, de hamarosan csatlakozik hozzájuk egy megfizethetőbb alternatíva, ha a legutóbbi tanúsítási listák és a kiszivárgott specifikációk igazolják.

A Xiaomi 12 Lite 5G állítólag a láthatáron van, valószínűleg a szintén pletykált Xiaomi 12 Ultra mellett.

Az utóbbi időben megjelent az FCC, a TKDN és az EEC listáin – mindegyik szükséges a vezeték nélküli technológia jóváhagyásához -, és most egy teljes specifikációs listát tett közzé Yogesh Brar sorozatos kiszivárogtató.

Twitter-csatornája szerint a 12 Lite 5G 6,55 hüvelykes FHD+ AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, 120HZ frissítési frekvenciával.

  • A modelltől függően 6 vagy 8 GB RAM-mal, valamint 128 vagy 256 GB tárhellyel érkezik majd.
  • A hátlapon három kamerás egység lesz, mondja, amely egy 64 megapixeles fő kamerából áll optikai képstabilizátorral, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles makróból.
  • Az előlapi kamera 16 megapixeles lesz.
  • A telefont a Qualcomm Snapdragon 778G processzor fogja hajtani, amelyhez 5G modem is jár, az akkumulátor pedig 4500mAh lesz. Támogatni fogja a 67W-os vezetékes gyorstöltést is.
  • Lesz egy kijelző alatti ujjlenyomat-érzékelő is.

Amint többet hallunk a Xiaomi 12 Lite 5G-ről, beszámolunk róla. A híreket itt találtuk: Xiaomi 12 Lite full specs leaked, will it launch in India? – Technology News (indiatoday.in)