Miért érdemes Xiaomi tokot használni az új készülékeden?

Csak nézz körül, legalább 5 ember van körülötted, aki Xiaomi telefont használ. Ma a vezető okostelefon-márkáról és az ahhoz tökéletesen illeszkedő Xiaomi tokokról fogunk beszélni, amely világszerte képes volt bizalmat kelteni a felhasználók körében, hatalmas választékával és egyedi kialakításaival.

Miért fontos Xiaomi tokot használnod a telefonodon?

A legtöbb ember azért aggódik a telefon leejtése miatt, mert megrepedhet a kijelző. A csupasz telefon kemény felületre történő leejtése azonban a telefon egyéb belső alkatrészeit is károsíthatja. Az Apple és más telefongyártók nem csak a képernyőt javítják meg, ha más alkatrészek is eltörtek – az egész telefont meg kell javítaniuk.

Balesetek történnek, függetlenül attól, hogy mennyire vagy óvatos. Még az AppleCare+ vagy az Android készülékre vonatkozó garanciával együtt is több száz dolláros javítási költségekkel kell számolnia, ha leejti a telefonját, és eltörik, erre a problémára nyújt megoldást a legtöbb Xiaomi modellre megtalálható telefontok.

Kímélje meg magát a stressztől, és használjon Xiaomi telefontokot. Ha mindössze 5 ezer forintot költ egy minőségi tokra, megóvhatja magát a mobiltelefon-javítás tetemes költségeitől – vagy ami még rosszabb, attól, hogy teljesen új telefont kelljen vásárolnia!

Ráadásul a tok nem csak a telefon védelmére szolgálhat

A pénztárca tokok lehetővé teszik, hogy hitelkártyákat, személyi igazolványokat, bolti kártyákat és egyebeket könnyen elpakolhasson a telefonjával együtt, hogy soha ne hagyja el a házat a legszükségesebbek nélkül.

A vízálló tokok lehetővé teszik a víz alatti fényképek és videók készítését, valamint megvédik a telefont, ha véletlenül lemerülne.
A dizájnos tokok lehetővé teszik, hogy kifejezd egyéniségedet

Milyen típusú tokot érdemes beszerezni

Ahhoz, hogy drága telefonja megkapja a megérdemelt védelmet, érdemes odafigyelni néhány kulcsfontosságú tulajdonságra:

  • Emelt élek: Ha a telefon az arcára esik, a megemelt élek megakadályozzák, hogy a képernyő a földhöz csapódjon.
  • Ütésálló sarkok: Ezek lehetővé teszik, hogy a telefon tokja elnyelje a leesések hatását.
  • Nagy keménység: Nem szeretné, ha a tokja minden alkalommal megkarcolódna vagy behorpadna, amikor leejti a telefonját!

Nézzük milyen Xiaomi tokot kínál a Phonebox

Remélhetőleg már kiválasztod az új mobiltelefontokod tokját. Mindenképpen oszd meg ezt a cikket a közösségi médiában, hogy megtanítsd barátaidnak és családtagjaidnak, miért érdemes nekik is telefontokot használniuk! Hagyj egy megjegyzést alább, ha bármilyen más kérdésed van a mobiltelefonoddal kapcsolatban.

Átlátszó Xiaomi szilikontok

Az egy darabból álló TPU tokok nagyszerűek, de csak korlátozott védelmet tudnak nyújtani. A hibrid tokok jobb védelmet nyújtanak mind a leesések, mind a karcolások ellen, mint például a Phonebox Fusion-X. Kompatibilis a legtöbb képernyővédővel, a fekete TPU-ütköző pedig tartós cseppvédelmet nyújt. A PC hátlap karcálló, így szinte bármit biztonságosan zsebre tehetsz.

Oldalra nyíló bőrtok és prémium védelem

A telefonok fejlődésével itt az ideje, hogy más módokat keressünk a zsebben lévő hely felszabadítására. Ez a Hoomil pénztárca tok pontosan ezt teszi, mivel lehetővé teszi, hogy a legfontosabb kártyákat mindig magánál tartsa.

Lehet, hogy nem kínál annyi helyet, mint egy hagyományos pénztárca, de PU-bőr kivitelben tisztességes védelmet nyújt. A fóliaburkolatot összecsukható állványként is használhatja a kéz nélküli streaminghez. Csak vegye figyelembe, hogy ez a tok a Phonebox.hu-tól származik.

Ütésálló Xiaomi telefontok, több rétegben

Egy tartós toknak nem kell túl nagy tömeget adnia a telefonjához. Vegyük például a Rugged Armor-t – ez mindössze 0,11 hüvelyknyi tömeget ad hozzá, miközben mind a négy sarkában Air Cushion technológiát biztosít. A rugalmas TPU-keret könnyen hozzáadható és eltávolítható, míg a szénszálas részletek luxuselemet adnak a megfizethető árú tokhoz. A megemelt ajkak védik a képernyőt és a kamerát, míg a tapintható gombok a bekapcsoló és a hangerőszabályzót.

Végezetül pár szó a Xiaomi-ról

A Xiaomi Corporation egy 2010 áprilisában alapított kínai elektronikai vállalat. A vállalat működését szoftvercégként kezdte meg az ex-Kingsoft vezérigazgatója, Lei Jun, egy új, a Google Androidon alapuló egyéni ROM, a MIUI létrehozásával. A vállalat 2011 augusztusában a Mi 1 és 2012 augusztusában a Mi 2 okostelefonokat dobta piacra az ázsiai és a kelet-ázsiai piacokon.

2015-ben a Xiaomi Corporation úgy döntött, hogy a nagy e-kereskedelmi oldalakon és offline kiskereskedőkön keresztül kiterjeszti üzleti tevékenységét Indiában. A Xiaomi egy úttörő okostelefon volt abban az időben a költségvetésben, és jól fogadták az indiai ügyfelek. Azóta a vállalat terjeszkedett Európában és végül az Egyesült Államokban is,

Az okostelefonok mellett a vállalat különböző okosotthon-termékeket, fitnesztermékeket, televíziókat, laptopokat, drónokat, Wi-Fi routereket, felhőszolgáltatásokat és azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat is piacra dobott.