Újabb Android 11 frissítést kap a OnePlus 8T

Frissítés: 2021. március 30. (12:54 ET) : A OnePlus 8T mostantól Indiában és Európában megkapja a stabil Oxygen OS 11.08.12 frissítést , Észak-Amerikában pedig az Oxygen OS 11.0.8.11 verziót.

A legújabb frissítés számos kulcsfontosságú javítást tartalmaz a rendszer, a kamera és az óra szempontjából. Továbbá frissíti a telefont a márciusi Android biztonsági javítással. Az alábbiakban elolvashatja a teljes változásnaplót az Android 11 frissítésről.

Frissítési napló a módosításokról

Rendszer

Optimalizálta a VÉSZ ikon ikonját a zár képernyőn
Javult a navigációs mozdulatok érzékenysége töltés közben
Javítva a hiba a testreszabott betűtípus módosítása után
Javítva a probléma, hogy a Splash Screen Information Service leállhat
Javítva az a kis valószínűséggel kapcsolatos probléma, hogy a Provision nyelv nem követi a rendszer nyelvét
Javítva az a kis valószínűséggel kapcsolatos probléma, hogy a kibővített képernyőkép leállhat
Javítva a felvevő azon kis valószínűséggel kapcsolatos problémája, hogy a felvétel minősége nem felel meg a várt eredménynek
Javítva az a probléma, hogy a feloldáshoz a hosszú ujjlenyomat hosszú megnyomásával történő újrafelhasználása vakuképernyőt okoz
Javítottuk azt a kis valószínűségű problémát, hogy a kettős koppintás rendellenesen vált ki gépeléskor
Kijavította a hiba problémáját, amikor a hangsegítőt a zár képernyőn felébresztette az ikon ellopásával
Javítva az a probléma, amelyben a kezdőképernyő ideje rendellenesen jelenik meg, amikor a rendszer nyelve arab
Frissített Android biztonsági javítás 2021.03-ra

Kamera

Javította a lemaradó problémát a 4K CINE 60FPS által rögzített videók lejátszásakor

Óra

Javítva a probléma, hogy az ébresztőóra nem csörög a munkanapokon ütemezett módon
Mint mindig, ez az OTA is növekményes lesz. A szélesebb körű bevezetést a következő napokban kell megkezdeni.

Eredeti cikk: 2020. október 30. (8:35 ET) : Üdvözöljük a OnePlus 8T frissítési központjában. Itt mindent megtalál, amit tudnia kell a készülék legújabb Android-frissítéseiről, beleértve a korábbi és a jövőbeni szoftververziókat is.

Testvéreihez hasonlóan a OnePlus 8T is az Oxygen OS-en , a OnePlus otthoni sütésű Android bőrén fut . Az Oxygen OS ismert a nagyon sokáig érkező gyors frissítésekről, ezért feltétlenül jelölje be könyvjelzővel ezt az oldalt, és látogasson el gyakran.

A OnePlus 8T frissítései

Jelenlegi stabil verzió : Android 11
Mikor lesz a OnePlus 8T Android 12? 2021. október (becsült érték)
A OnePlus 8T 2020. október 14-én jelent meg, Android 11-n kívül. A OnePlus 8 sorozathoz hasonlóan a jövőben is legalább két nagy Android-frissítésre számítunk – 2021-ben az Android 12-re, 2022-ben pedig az Android 13-ra.

A OnePlus október 19-én nyomta le a OnePlus 8T első frissítését. A 11.0.1.2 verzió javította a telefon energiafogyasztását és hálózati kapcsolatát. Emellett a kamera módosította a Nightscape videó módot és további fehéregyensúly-beállításokat. A testreszabók számára a Canvas stílust adták az AOD opciókhoz. Volt egy vitatott kiegészítés is. Az Amazon Shopping alkalmazást az indiai frissítés mellékelte, ami felháborodásra késztette a felhasználókat. Szerencsére az alkalmazás viszonylag egyszerűen eltávolítható.

Október 30-án, 2020, OnePlus kigördült Oxygen OS 11.0.2.3 a OnePlus 8T. Javulásokat hozott a telefon energiafogyasztásában. Ezenkívül foglalkozott a Bluetooth késleltetésével, kijavított egy Galéria problémát és megoldotta az asztali ikon problémáját.

November 5-én a OnePlus kiadta az Oxygen OS 11.0.3.4 buildet a OnePlus 8T-hez. Idetartozott az energiafogyasztás optimalizálása, a kamera minőségének és stabilitásának fejlesztése, valamint egy csomó hibajavítás.

November közepén a OnePlus Indiában, az EU-ban és az Egyesült Államokban egy gyorsjavítású oxigén OS-frissítést indított a OnePlus 8T-hez. A frissítés számos olyan optimalizálást tartalmazott, mint a hívásstabilitás, a kamera, az energiafogyasztás, a riasztási csúszka, a játék és egyebek. Több hibajavítást is tartalmazott. A teljes változásnaplót itt olvashatja el .

November 21-én a OnePlus bevezette az Oxygen OS 11-et a OnePlus 8T-hez. A frissítés egy csomó fejlesztésből állt, többek között az ujjlenyomat-felismerés és a képminőség javításával. A OnePlus szerint az energiafogyasztás optimalizálása a frissítésben növeli a telefon akkumulátorának élettartamát is. Ezenkívül a frissítés kijavította az alkalmazás gyorsítótár hibáját és a képernyő flash problémáját. A rendszer általános teljesítménye és stabilitása is lendületet kapott. A teljes változásnaplót itt olvashatja el .

A OnePlus december végén elindította az Oxygen OS 11.0.6.7 frissítést, amely világszerte feloldotta az eszközöket. A frissítés legnagyobb változása egy új funkció bevezetése, amely lehetővé teszi a billentyűzet magasságának beállítását. Ez segíteni fogja az embereket abban, hogy jobb gépelési élményben részesüljenek, mivel a billentyűzetet egyedi igényeiknek és preferenciáiknak megfelelően alakíthatják. Ez a frissítés javított Nightscape képminőséget, jobb gesztusokat, jobb ujjlenyomat-feloldást és 2020 novemberi javítást is nyújtott.

2021. március 12-én a OnePlus bejelentette a OnePlus 8T első nyílt bétáját. Számos optimalizálást és a februári biztonsági javítást hozott a telefonokhoz.