Megvan az iPhone 12 bemutatásának dátuma

Az Apple beállította a következő esemény dátumát. A vállalat legújabb eszközei – amelyek valószínűleg tartalmazzák a hatodik generációs Apple Watch-ot és egy új iPadet – szeptember 15-én 10 órakor PT- kor kerülnek bemutatásra. Mint az Apple Worldwide Developers Conference, az esemény kerül megrendezésre teljesen online közepette továbbra is aggodalmak a coronavirus világjárvány. Az Apple eseményét a weboldalán keresztül közvetítik.

Az Apple meghívása, kifüggesztett -ra -a website, tartalmazott egy változat -ra -a jel, megtett -ban kavargó kék vonalak amit kiderül -hoz lenni darab AR trükk. IPhone-on nézve az Apple meghívja a logót az esemény dátumába: 9.15. A riportereknek küldött meghívóban volt egy másik nyom is, az „Időlegyek” kifejezés. Ez az első 5G iPhone helyett az Apple Watchra, a tech óriás népszerű viselhető viselhetőségére összpontosít.

A bemutató dátuma

Alma jellemzően megtartja a termékbemutatóját szeptemberben -hoz felmutat -a legújabb iPhone. Az Apple Watch, az iPad és más eszközök általában hátsó ülést foglalnak el az Apple kulcsfontosságú okostelefonjára, és a vállalat időnként októberben újabb eseményt tart az iPadés Mac készülékek számára.

Ez úttal körül, mégis, Alma valószínű akarat figyelni -a hordható és tabletta részére -a Szeptember 15 esemény. Alma birtokol mondott -a legújabb iPhone, melyik akarat sport extra- böjt 5G connectivity, lesz késleltetett ” mellett néhány hét” idén miatt termelés kérdés kapcsolódó -hoz coronavírus világjárvány. Valószínű, hogy az új iPhone-ok októberben érkeznek, és az Apple egy új eseményt tart abban az időben, hogy a telefonokra összpontosítson

Míg az Apple bevételének nagy része még mindig az iPhone-ból származik, a vállalat diverzifikálja működését. Az Apple Watch volt az első jelentős új kategória Tim Cook vezérigazgató alatt, és azóta átvette az órapiacot. Helyett elhelyezés a Alma Néz mint egy luxus cikk, Alma birtokol tolódott összpontosít -hoz hangsúlyoz egészség és alkalmasság jellegét meghatározza épít -ba néz, elemek amit van különösen fontos -hoz használók mint a világ birkózik -val a COVID-19 világjárvány.

Apple Watch és egyéb termékek

Tavaly az Apple Watch hatalmas haszonkulccsal felülmúlta az egész svájci órai ipart a Strategy Analytics szerint. Az Apple 2019-ben becslések szerint 31 millió darabot szállított le, míg az összes svájci óramárka együttesen 21 millió szállítmányt szállított – közölte a kutatócég.

Ugyanakkor, Alma’ iPads és -fi volt -ban magas követelés mint fogyasztó dolgozik és látogat iskola otthon közben a világjárvány. Az ország 15 legnagyobb tankerülete közül 13 tart virtuális órákat idén ősszel, és a diákok nak szánt eszközök meredek szállítási késedelmekkel néznek szembe. Alma’ új iPad, valószínű egy középső iPad Levegő, tudna jön -val egy nagyobb bemutatás és Érint ID.

Nem lenne olyan drága, mint az Apple high-end Pro felállása, de sok a pricier eszközök érzete és Idén ősszel az Apple termék felállás várhatóan érintse meg a hullám a frissítés vásárlások, elemzők azt mondják, a rajongók eyeing az iPhone híresztelt új 5G képességek és az új boxier megjelenés, hasonló az iPad Pro. A flashier riválisok – mint például a Samsung Galaxy Z Flip 2 5G, összecsukható kijelzőjével, vagy a Microsoft Surface Duo, két képernyővel összeillesztve – új pörgetéseket kínálnak a szabványos fém-üveg okostelefon-szerkezeten.